SPRING SALE | SPAR HELT OP TIL 50%
>> KLIK HER <<

JBS t-shirts

JBS er svaret,  hvis du er på udkig efter en T-shirt;  de laver T-shirts i høj kvalitet og perfekt pasform,  der egner sig både som bluse og undertrøje. 
De imponerende enkle T-shirts  findes i både sort og hvid samt med rund hals,  v-hals eller knapper og langærmet,  halværmet eller kortærmet.
Med andre ord et bredt udvalg af de bedste bluser - også i bambus.
Filter

Varer
80 varer.

Enkle T-shirts med perfekt pasform fra JBS

JBS er svaret, hvis du er på udkig efter en tshirt. Bare en T-shirt. Uden mønster, intet print, ingen vilde farver - ingen dikkedarer. Bare T shirts i højeste kvalitet og bedste pasform, der egner sig både som bluse og undertrøje.

De imponerende enkle T-shirts er nemlig hverken mindre eller mere, end de giver sig ud for at være. T-shirtsene findes i både sort og hvid samt med rund hals, v-hals eller knapper og langærmet, halværmet eller kortærmet; med andre ord et bredt udvalg af de bedste bluser - også i bambus.

JBS går ikke på kompromis med hverken komfort eller kvalitet, og derfor er de uden sammenligning Danmarks førende undertøjsproducent. De har specialiseret sig i herre underbukser med perfekt pasform samt behagelige og slidstærke strømper.

Men de laver blandt andet også flotte JBS badeshorts, mens datterselskabet JBS of Denmark laver mere moderne tøj - blandt andet T-shirts med print og i økologisk bomuld. Shop lækre hoodies, bukser, shorts, tees og meget andet i fede basic design. 

Virksomheden blev verdenskendt for deres vidunderlige underbukser, da de sammen med Cristiano Ronaldo lavede en serie af CR7 underbukser og sokker. I vores kæmpe udvalg af lækre herrestrømper kan du selvfølgelig også finde JBS sokker i både bambus og bomuld.

De fleste mænd har noget af JBS’ lækre basis herretøj i skabet - både fordi det altid er et godt valg, hvor du ved, hvad du får for dine penge, men også fordi tøjet holder i årevis.