SPRING SALE | SPAR HELT OP TIL 50%
>> KLIK HER <<

JBS undertrøjer

JBS har 4 kerneværdier: kvalitet, komfort, innovation og individualitet.
Derfor kan du altid finde et stort udvalg af forskellige modeller undertrøjer; uanset, om du er til hvide t-shirts, undertrøjer med lange ærmer eller en let tanktop til under skjorten. Kvaliteten er altid i top, og JBS’ undertøj er kendt for at være utroligt slidstærkt og med perfekt pasform.
Filter

Varer
19 varer.

Komfortable og slidstærke JBS undertrøjer

JBS har fremstillet herreundertøj siden 1939 og har derfor stor erfaring at trække på. Deres behagelige boxershorts er verdenskendt for deres komfort og holdbarhed. De fleste mænd har nok også et par JBS strømper i sokkeskuffen; både fordi de er behagelige, og fordi de kan holde i årevis. 

Virksomhedens 4 kerneværdier er kvalitet, komfort, innovation og individualitet. Derfor kan du finde et stort udvalg af forskellige modeller undertrøjer; uanset, om du er til hvide t-shirts, undertrøjer med lange ærmer eller en let tanktop til under skjorten. Kvaliteten er altid i top, og JBS’ tanktoppe og underbukser er kendt for at være utroligt slidstærke. Desuden er undertøjet behageligt at have på og lavet af gode materialer, hvilket er vigtigt for tøj, der sidder tæt på kroppen. 

Til sommer og sol kan vi varmt anbefale et par smarte JBS badeshorts, der både kan bruges som shorts sammen med en T-shirt og som badetøj i vandet. Til shorts og bare ben kan det være en god idé med et par JBS footies i dine sneakers. De bløde bambus strømper er både behagelige og slidstærke, og ydermere modvirker de svedige og varme fødder.