bambus strømper til mænd

Bambus strømper til mænd

– Vi kan godt lide når vores strømper er funktionelle og praktiske.

Billige, let, enkelt herrestrømper og høj komfort

De skal være behagelige og de skal ikke være for varme eller for kolde. Det er lige præcist det du finder her, bambus strømper til mænd, lavet til mænd.

Bambus strømper har en masse fordele, som du ikke vil være for uden. Når først du har prøvet bambus vil ikke gå med andet. Find dine bambus strømper til mænd her. 

Klassiske sorte bambus strømper fra iZ Sock 

Vi er glade for at kunne tilbyde dig en rabat på iZ sock. Når det vælger iZ sock for du en super kvalitet, der har alle de fordele du finder med bambusfibre.

– De holder dine fødder i en behagelig temperatur hele dagen
– De holder dine fødder friske
– De har en høj komfort
– iZ sock er slidstærke
– og har et højt indhold af bambusfibre.

Tag 5 par for kun 189,- eller 10 par for 359,- og spar 91,-


Lækre herrestrømper fra kvalitetsmærket Egtved

Lækre bambus strømper fra iZ Sock

JBS Gaveæske med 7 par lækre strømper.

Gaveæske. 7 par lækre sorte bambus strømper fra JBS

Mangler du en gave, eller måske vil du bare forkæle dig selv. Så er løsning gaveæske fra JBS med 7 par lækre bambus strømper.
De findes i størrelser fra 37 til 48, så der er til både en mindre og store fod.

En sikker gave til manden der har har alt, og som kun vil have det bedste.

bambus sokker til mænd

Derfor skal du vælge bambus i dine sokker og strømper:

Indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– God sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– Den letteste naturlige fiber i vægt.
– Meget velegnet til personer med allergi.
– Utroligt blødt (føles som silke).
– Føles kølig og er let for huden at ånde igennem, samt giver god blodcirkulation.
– Det har stor farve holdbarhed og kræver derfor ikke så mange kemikalier ved indfarvningen.
Se hele udvalget af bambus strømper på SokkePosten.

Hvilke egenskaber skal den gode herresok eller herrestrømpe have? – Det skal bambus strømper til mænd

Det handler om komfort når det kommer til at vælge den rigtige strømpe, eller de rigtige sokker til manden. Det der er kendetegnet ved mandens fodtøj er ofte at de går med lukkede sko. Det er dette forhold der er afgørende for valget af den rigtig fodbeklædning, og om man skal vælge bomuld eller bambus.

Vi er meget glade for bambusfibre
Det er allerede herover nævnt en række af fordele, hvis man vælger at sokkerne skal bestå af bambus. Her på SokkePosten finder du både bomuld og bambus, men skal vi anbefale en type er det helt klart at vi peger på bambusfibren som den fortrukne.

Den lukkede sko er varm
Forstil dig at du er en fod. Du kommer ned i sok der er ikke er god at optage varmen fra dig. Derefter puttes du ned i en sko, der lukket. Du tænker det er til at klare, nu er skoen en ægte lædersko der kan transportere varmen væk og holder fugten ude. Opgave er blot at det første lag du møder ikke er skoen, men strømperne eller sokkerne.

En lukket sko er varm, og det handler om at få varmen væk fra fødderne, og det er her du skal vælge din sok med et vist omhug.

sokker til mænd

Bambusfibren er et rigtig godt valg

Ser vi på de udfordinger der findes ved at være lukket inden i en lukkede sko hele dagen. Hvilke tit er det der er virkeligheden for manden. Så skal første lag imødekomme nogle helt særlig egenskaber for at sikre at man har den godt. Vi vælger sokker med bambusfibre, og bambus strømperne fra iZ Sock har vi prioriteret i vores udvalg.

Åndbar materiale
Bambusfibren her en fantastisk evne til at sikre en høj komfort i et par lukkede sko. Bambus har fra naturen en række af evner der gør valget for os let.

Regulere temperaturen
Sokker med et høj indhold af bambus er med at sikre at du altid har den rigtige temperatur omkring dine fødder. Det sker gennem det faktum at bambusfibre er gode til at optage fugt, og er god til at afgive den igen.

Når dine fødder har det varmt, sveder de. Nu optager bambussokkerne fugten og varmen fra fødderne er med at fordampe fugten og dermed afkøle din fod. Denne proces stopper når du ikke længere afgiver fugt.

Lige så varmen, men meget blødere end bomuld
Når din temperatur er i balance er bambus rigtig god til at sikre at du ikke fryser om fødderne. Her er de fuldt ud på højde med bomuldssokker. Dog er der den forskel, der gør valgt let, at bambussokker er meget bløde og føles næsten som silke mod huden. Vi har et stor udvalg af sokker fra iZ Sock der er produceret i EU, og altid har en god kvalitet.

Vi anbefaler klare bambus sokker til mænd.

1
    1
    Din indkøbskurv