Gode billige T-shirts til mænd

Leder du efter nogle gode billige T-Shirts til mænd, så er du kommet til den rigtige side. Her finder en bomulds T-shirts til mænd. Bomuld her en lang historie, når det kommer til beklædning, og ikke mindet når det kommer til trøjer og shirts.

Lækre billige T-Shirts i flere farver
Vi har fundet en rækker af rigtig lækre bomulds T-Shirts, der alle er i en god kvalitet og giver en masse for pengene. De finder anvendelse både som undertrøjer og som sommer trøjer og til sport.

Gode T-shirts til manden.

Hvad er en T-shirt og dennes historie

En T-shirt (eller tee) er en bluse uden knapper, krave og lommer. Den har rund hals og korte ærmer og trækkes over hovedet og dækker det meste af overkroppen. De korte ærmer er syet til ved skulderne.

Der er flere teorier om T-shirten. En af de mest udbredte er, at amerikanerne under 1. verdenskrig lagde mærke til, at de europæiske soldater havde en bomuldsbluse under uniformen.

Meget blødere end uniformen af uld. I løbet af 2.Verdenskrig blev T-shirten en del af det amerikanske militærs standardbeklædning, og mange veteraner kunne ses bære T-shirts sammen med militærbukser. T-shirten blev hurtigt populær og har gået sin sejrsgang over stort set hele kloden.

Navnet kommer af T-formen, og stavemåden er derfor T-shirt. – Se mere om T-shirts her