Boksershorts og Tights i en lækker kvalitet - Stort udvalg - Fri Fragt

Boksershorts og Tights – Lækker kvalitet fra JBS

JBS boksershorts er kendte for en høj kvalitet, og stor komfort. Det er derfor du kan finde en store del af programmet fra JBS og CR7 her på SokkePosten.dk

Bomuld eller bambus tights

Det er et en godt spørgsmål. Skal du vælge bomuld eller bambusfibre når det kommer til undertøj. Vi på SokkePosten er kommet frem til at bambus er at fortrække. Det er naturligvis en smagssag, men har du ikke tidligere haft tights lavet af bambusfibre så prøv det.

– Lækker bløde
– Lækker pasform og høj komfort
– Holder farven længere

boksershorts

Derfor JBS og CR7

Der er flere grundet til at vi har valgt at køre med JBS og deres mærke CR7. Men de vigtigste skal findes i den store komfort mærket her i deres boksershorts og Tights.

Boksershort og Tights i bambus og bomuld
Vi er glade for at kunne præsentere dig for de to materialer i vores udvalg. Bomuld er det klassiske materiale, der gennem årtier har været det fortrukne materiale når det kom til kropsnær beklædning.

Bambus er dog på vej frem, og derfor finder du også boksershorts i bambus her i vores udvalg. Der er mange fordele ved bambus der kommer brugeren til gode. Særlig når det kommer til undertøj.

– Bambus indeholder antibakterielle stoffer
– De har en fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Underbukserne holder altid kroppen ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– De har stor farve holdbarhed.
– Bambus er meget blødt (føles som silke).

Hvad er boksershorts og hvornår er de opfundet?

Boksershorts er en type underbenklæder, der især bruges af mænd. Begrebet opstod på engelsk (boxer shorts) i 1940’erne, hvor boksere i stigende grad havde brug for underbenklæder, der gjorde det muligt nemt at flytte benene hurtigt.

Når mænd anvender boksershorts frem for mere traditionelle underbukser kan det have flere årsager.

Boksershorts kan blandt andet fremstilles i et langt større udvalg af stoffer end de traditionelle underbukser, og udvalget af boksershorts er ofte langt mere varieret i farver. Udover som undertøj bruges nogle boksershorts også som badebukser.

Loading...