Bomuldsstrømper. Find de lækre strømper på sokkeposten.dk

Bomuldsstrømper i alle prisklasser og kvaliteter

Vores udvalg af bomuldsstrømper

Her finder du vores udvalg i strømper af bomuld. Du finder flere mærker at vælge imellem Egtved, JBS, IZ sock, og Claudio. Alle mærker er kendetegnet ved en høj kvalitet, gående fra high end strømper en de gode og lidt udfordrende strømper fra Claudio der kendt for deres mange designs og flotte farver.

Kæmmet bomuld

Ser du på strømperne fra IZ sock, vil vi gerne her fremhæve at der er tale om strømper med kæmmet bomuld. Det at det er kæmmet bomuld betyder at processen omkring fremstillingen er lidt dyre end ved traditionel bomuld, da bomulden bliver kæmmet. Processen giver et fantastisk blødt materiale, hvilke du straks opdager første gang du tager strømperne på dine fødder.

Lækre høj kvalitets bomuldsstrømper fra danske Egtved strømper


Her er et high end mærke, inden for strømper. Egtved går uden kompromis til opgaven og her finder du deres udvalg af bomuldsstrømper. Strømper for den kvalitetsbeviste.


Decoy ‘Comfy’ Strømper


En behagelig og god strømpe til brugeren der går op i kvalitet og ønsker god komfort til fødderne samt ønsker et flot og feminint look. De er rigtig lækre på fødderne og er lavet uden elastik i toppen for endnu mere komfort. En lækker hverdagsstrømpe til kvinder.


Tilbud på bomuldsstrømper

Tilbud på bomuldsstrømper

Lækre bomuldsstrømper fra Claudio


Her finder du et god mærket med en god kvalitet, og som er at få til en yderst fair pris!
– Du kan købe 10 par og få dem for kun 199,- – Du kan frit vælge mellem alle modellerne.

bomuldsstrømper

Bomuldssokker

Bomuldssokker, det er ikke til at komme uden om, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest er sagen nok det at strømperne er en ægte klassikere og at bomuld er meget behagelig på fødderne. Bomuldssokker er også slidtstærke, og et godt materiale at arbejde med. Hvis du er interesseret i at vide mere om historien bag bomuld, så kan vi klart anbefale denne artikel fra Wikipedia. Bomuld.

Det vidste du måske ikke om bomuld
Ifølge Tour Egypten, var gamle egyptere ikke vokse dagens egyptisk bomuld.

Kongen Muhammad Ali Pasha indført kommercielle bomuld produktioner til Egypten i 1822. Egyptens indfødte bomuld , kaldet baladi, blev behandlet med hånden og ikke ELS bomuld brug spinnere og møller i Europa.

I 1921 begyndte Tal’at Harb opbygge Egyptens vævning og spinding industrien. De Misr Spinding og Vævning Company åbnede den 17. maj 1927 og er forblevet rygraden i industrien i hele Ægypten.

Loading...