Skynd dig! Kæmpe sommerudsalg slutter i dag!
>> SHOP HER <<

Tak til dig som handler hos SokkePosten.dk, nu kan vi hjælpe andre

Vi er meget glade for de mange kunder der kommer og handler deres sokker og strømper på SokkePosten.dk. Det har givet os en mulighed, som vi er meget glade for. Vi vil gerne hjælpe andre der har brug for hjælp, og gerne sprede glæde og god energi hvor der er brug for det.

Vi giver kr. 1,- per solgt par strømper til Danske Hospitalsklovne

Danske hospitalsklovne

Det ligger os på sinde at hjælpe dem der har brug for det
Det har været en længere proces at finde en sag som vi på SokkePosten.dk kunne finde der opfylder vores ønsker. Det skulle være en hjælp der flytter noget for børn, det skulle være en organisation der beror og bygger på delvist frivilligt arbejde, og det skulle være en organisation med værdier vi kunne identificere os med.

Vi er stolte af dig som kunde på Sokkeposten.dk
"Det er vores kunder der gør det muligt" udtaler Jacob Blæsbjerg, og forstætter "Vi er glade for at have indgået et godt og konstruktiv samarbejde med Danske Hospitalsklovne". SokkePosten.dk arbejder sammen med Danske Hospitalsklovne fra og med 1. februar 2015 og året ud.

Det er dejlig at kunne hjælpe børn med at få lidt glæde ind i en hverdag, hvor der ikke er så meget at grine af. Vi er af den overbevisning at glæde smitter og intet er mere befriende end et ægte grin. Der frigives en masse energi, når der grines og mennesker har det godt sammen. Det arbejde som Danske Hospitalsklovne gør er værd at støtte op om.