Strømper og sokker til kvinder

Strømper og sokker til kvinder

Her kan du se vores udvalg af strømper til kvinder. Vi har samlet nogle af de mest populære og mest solgte sokker til kvinder i bomuld, bambus, uld, nylonstrømper og glimmer strømper til damer. Gå på opdagelse blandt vores strømper til kvinder her.
Filter

Varer
304 varer.

Strømper og sokker til kvinder | Luksus komfort til damer med bambus strømper

Måske er strømper ikke lige det, du tænker mest på, men du bruger sokker stort set hver dag, så hvorfor ikke forkæle dine fødder? 

Her finder du hele vores udvalg af strømper og sokker til kvinder. Vi har samlet nogle af de mest populære og mest solgte strømper til kvinder, glimmer strømper og nylonstrømper. Alt sammen samlet ét sted, og der er masser at se.

Det, der er fælles for alle vores strømper til kvinder, er, at vi altid tester produkterne inden de kommer på vores webshop, så du kan være sikker på, at kvaliteten er høj.

Vi er specielt glade for at kunne præsentere dig for et bredt udvalg af strømper og sokker fra iZ SOCK i højeste kvalitet. Det er et dansk sokkemærke, som fokuserer på kvalitet, komfort, fornuft og holdbarhed. Strømperne er lavet af gode materialer som bambusfibre og kæmmet bomuld, der gør sokkerne ekstra bløde og rare at have på. 

Kort sagt, så har vi et kæmpe stort sortiment af strømper til kvinder.

Leder du efter bambus strømper til herre/mænd kan du finde vores bambus sokker til herre her.

Bambus strømper til damer 

På SokkePosten.dk har vi et stort udvalg af lækre strømper lavet af bløde og slidstærke bambusfibre, ligegyldigt om du helst vil have ensfarvede eller stribede og farvestrålende strømper.

 Her er nogle af de mange fordele ved bambusstrømper:

  • De er meget bløde og føles nærmest som silke mod huden
  • De har et naturligt antibakteriel, som hjælper mod sure tæer
  • De holder fødderne i en behagelig temperatur
  • De holder farven længere end bomuldsstrømper

Bambussokker er ualmindeligt bløde at have på, det er glat som silke og føles køligt mod huden. Bambus er et naturmateriale, som er let for huden at ånde igennem. 

Bambusfibrene kan suge 50% mere fugt end bomuld, og derfor holder de fødderne behageligt tørre og varme. Bliver dine fødder varme, vil fordampningen fra sokkerne køle dem igen. Bambussokker egner sig også godt til sport og motion på grund af deres gode svedtransporterende egenskaber. 

De naturlige antibakterielle stoffer i bambus hjælper til at forhindre de bakterier, der giver sure tæer. Dine fødder vil altså føles friskere, og du behøver ikke frygte “duften”, når du tager skoene af efter en lang dag.

Måske har du nogle gamle bomuldssokker, der er blevet helt blege, deforme og stive? Det kommer du ikke til at opleve med bambussokker! Bambus strømper holder formen og farven enormt godt, så du har behagelige bløde sokker, selv når de er blevet vasket mange gange.

Bomulds sokker til hende

Klassiske strømper af bomuld er et must i alle sokkeskuffer. Bomuldsstrømper holder dine fødder varme samtidig med, at de virker svedtransporterende. Derudover er bomuldssokker både behagelige og slidstærke.

Vi har et bredt udvalg af bomuldssokker fra Decoy, der producerer varer af høj kvalitet til kvinder. Både ganske almindelige strømper, knæstrømper og helt lave footlets, der egner sig perfekt til varme dage med bare ben.

Serien Soft fra Decoy er fremstillet i kæmmet bomuld, så du kan få en ekstra blød og lækker strømpe. Decoy’s Comfy-serie har ingen generende elastik i toppen, så sokkerne er ekstra behagelige at have på. 

Uldsokker til kvinder

Hvis du står og mangler et par bløde og varme uldsokker, er du kommet til det rette sted, for SokkePosten.dk har nemlig et stort udvalg af strømper i uld. 

Uld er et naturmateriale, der holder godt på varmen, og derfor er uldsokker et must til kolde vinterdage - både indendørs som alternativ til sutsko og udendørs i støvlerne. Uld har en helt unik evne til at holde på varmen, selvom sokkerne er blevet våde, hvilket gør dem helt perfekte til våde og kolde dage (som vi har en del af i Danmark).

Ankelsokker og footies til hende

Til sommer og sol skal du selvfølgelig bruge korte sokker, så benene kan få sol. Vi har masser af fine footies, som passer perfekt i dine ballerinaer, og elegante ankelsokker til kvinder, så du kan blive sommerklar uden synlige sokker i dine sneaks. 

Sorte strømper til damer

Klassiske sorte sokker - de ligger i sokkeskuffer verden over, og det er der en grund til; de er helt vildt praktiske. Måske er de lidt kedelige, men de er diskrete og passer sammen med det meste. Snavs ses ikke så tydeligt som på hvide sokker, der også nogle gange har en tendens til at blive grå. 

Sorte bomuldssokker kan med tiden godt gå mere over i mørkegrå nuancer efterhånden som de falmer. Derimod holder bambussokker rigtig godt på farven, så dine sorte sokker er sorte længere.

Vi har sorte strømper i alle modeller fra helt korte footies til lange knæstrømper, og vores sorte sokker findes i materialer som bomuld, bambus, uld og nylon.

Bløde og varme hyggesokker til kvinder

Der er intet bedre end at slappe af med hyggestrømper og et krus varm te eller kakao på en søndag eller en eftermiddag, hvor du trætheden rammer. Det er helt almindeligt at komme til at fryse, når man bliver træt, og det hjælper at holde fødderne varme.

Vi er har fundet en række rigtig lækre og bløde hyggestrømper, der er som skabt til at tage en slapper på sofaen.

Festlige glimmer strømper til dame

Hvis der er noget, som kan pifte et outfit op, er det et par glimmer strømper. Glitter og glimmer til hverdag og fest, hvis du er træt af kedelige sorte sokker på fødderne. Glimmerstrømper passer blandt andet godt til sneakers og stumpebukser eller ballerinaer og en nederdel. 

De bedste hverdagssokker til damer

Vi har sokker til alle behov, men det er selvfølgelig vigtigt med et godt udvalg af lette hverdags strømper i bomuld, bambus, merinould og mikrofibre. Derfor har vi tynde og komfortable sokker, så dine fødder kan have det godt hver dag.

Slidstærke arbejds strømper til dame

Leder du efter et par praktiske og slidstærke arbejdssokker til de kolde vintermåneder på byggepladsen, eller så du kan give den gas med havearbejde sidst på sæsonen uden kolde tæer i støvlerne, har vi et stort udvalg af lækre arbejdsstrømper til kvinder.

Vi har for eksempel arbejdsstrømper i uld fra Egtved Strømper, der er strikket i en kraftigere uldkvalitet end vores andre uldsokker, hvilket gør dem mere slidstærke, så de kan holde til hårdt arbejde. Det er praktisk, hvis du arbejder udendørs og har tendens til kolde fødder - og gerne vil have sokker, der ikke bliver slidt huller i.

Varme eller elegante knæstrømper til hende

Vi har selvfølgelig også masser af knæstrømper i forskellige designs og farver. I sortimentet findes både knæstrømper i nylon, bomuld, uld og merinould. Knæstrømper kan give et twist til outfittet eller holde dine ben varme i de kolde vintermåneder. De kan være anonyme og praktiske eller de kan være prikken over i’et i dit outfit. 

Knæstrømper i nylon er perfekte til et elegant look med en yndefuld nederdel eller kjole, hvorimod knæstrømper i uld eller bomuld er mere praktiske.

Udsalg og tilbud på sokker til damer - Spar altid minimum 10% på bambus strømper til dame

Vi har samlet en masse gode tilbud på sokker og strømper til kvinder, så er du på tilbudsjagt kan vi anbefale at du kigger forbi vores udsalgsside. Her vil du finde forskellige strømper, knæstrømper til kvinder og nylonstrømper til kvinder.

På SokkePosten.dk kan du altid finde udsalg og gode tilbud på strømper og sokker. Tilbuddene skifter løbende, så det er værd at besøge siden ind imellem for at se, om der er noget, som passer til dig og din smag.

Undertøj til kvinder fra Decoy

Vi har valgt at tage undertøj til kvinder med i vores udvalg på SokkePosten, og det at vi har valgt det lækre undertøj fra Decoy er ikke noget tilfælde.

Det lækre undertøj fra det velkendte mærke Decoy, der om nogen formår at levere produkter af højeste kvalitet.

Deres undertøj, BH toppe, Toppe, Stings, Brief eller Hipsters er produceret i lækker microfiberkvalitet, der gør dette hverdagsundertøj behageligt at bære.

Lækkert undertøj til hverdagen.

De 2 vigtigste ting ved vores strømper til kvinder

Det handler om komfort for vores fødder. Da vi bor i et land, hvor vi ikke kan gå med fødderne fri i et par høje hæle, eller klipklappere. Så hvorfor skal vi ikke tage muligheden og have lækre strømper på vores fødder der kan pifte vores outfit op?

Vi har på SokkePosten, fundet frem til et bred udvalgt der kan matche kvinders ønsker til udvalg. Vi har fundet frem til lækre nylonstrømper, søde og friske glimmer strømper.

Komfort og kvalitet er vigtig

Vi kigger altid efter 2 ting, når vi finder strømper til vores udvalg. Kvaliteten er afgørende. Det er vigtigt for os at der altid er en god kvalitet i de strømper vi tilbyder på vores shop. Hvad der lige så vigtigt, er at tilbyder en høj komfort. Begge dele er punkter som vores udvalg af strømper opfylder.

Har du spørgsmål til strømper til kvinder eller andet?

Vi er her for at hjælpe med dine strømper

Glade og tilfredse kunder er meget vigtigt for os, og derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi står klar med råd og vejledning i vores kundeservice, så send os en mail på Salg@sokkeposten.dk eller ring til os på 30 14 95 95 i tidsrummet 10.00-14.00 mandag-torsdag og 10.00-14.00 fredag.

Og husk, vi altid har fri fragt ved køb over 149 kr og lynhurtig levering, så det aldrig bliver en sur pligt at købe nye strømper til kvinder.