Underdele

Underdele

Decoy henvender sig typisk til den moderne kvinde, som sætter pris på et bredt spændende sortiment inden for beklædning, af høj kvalitet og med god pasform.
Filter

Varer
92 varer.

Lækre trusser til hverdagen fra Decoy

Trusser fra Decoy i den kendte lækre kvalitet. Du finder deres sortiment af trusser herunder, de udgør en breds vifte af lækre trusser til hverdagen. Se hele vores udvalg af trusser fra Decoy her.

Decoy trusser til hverdagen

Du finder lækre trusser: Briefs i lækker microfiber, Sting trusser og Hipsters.

Decoy er også trusser i høj kvalitet til den modebevidste kvinde. De er lækre og har en god pasform. Der skal være plads til lidt af hvert i din undertøjsskuffe, og trusser kan vi kvinder ikke have for mange af.

Trusser essentielt for dit samlede velvære
Selvom kun de færreste ser dette inderste lag, er det essentielt for dit samlede velvære. Sørg altid for, at du føler dig rigtig godt tilpas, når du dyrker sport, vil overraske din partner, når du skal til fest eller når du skal mødes med veninderne til en hyggelig filmaften.

Trusserne fra Descoy høre til i den meget behagelig ende og er gode til sport og hverdagen, hvor det er komforten du sætter i højsædet.

Forskellige situationer, vil kræve forskellige underbukser, og Decoy trusserne har en godt basisprogram bestående af Briefs, Stings og Hipsters så du vil finde nogle der passer din smag og som er behagelige for dig at have på.

Du finder trusser fra Decoy I størrelser fra XS til XXl, der noget til alle, både til hverdag og til sport.