IZ SOCK bambusstrømper

Her på SokkePosten.dk er iZ Socks et af vores yndlingsbrands, og du vil ikke fortryde at købe et par af deres lækre bambusstrømper.
Filter

Varer
23 varer.

iZ Socks bambusstrømper

iZ Socks er et dansk mærke, der tager dine sokker meget seriøst, selvom sokker måske er verdens kedeligste produkt. De ved nemlig, at gode sokker har indflydelse på dit velbefindende. Du finder et bredt udvalg af strømper af bambus, bomuld og uld i iZ Socks’ sortiment

Bambus sokkerne er unisex (kan bruges af både mænd og kvinder) og findes i både klassisk sort, med frække farvede detaljer og med stilsikre striber. De laver sokker til hele familien inklusive iZ bambus strømper til børn.

Deres sokker er kendt for kvalitet og holdbarhed, og firmaets målsætning er at finde den perfekte balance mellem slidstyrke og komfort. Dette mål har de nået med brugen af bambusfibre, der er ualmindeligt bløde og behagelige mod huden.

Derfor er iZ Socks bambusstrømper et godt køb

Vi har altid et stort udvalg af bløde bambussokker fordi strømper af bambusfibre er det bedste, der er sket for fødder i lang tid. Ud over at de er rare at have på, er de naturligt antibakterielle, og kan derfor forhindre dårlig lugt, som stammer fra bakterier.

Bambusstrømper er også et miljørigtigt valg, da bambus vokser hurtigt uden brug af pesticider, og der skal bruges langt færre kemikalier i indfarvnigsprocessen, hvilket også gør dem allergivenlige.

Sokker af bambus har en temperaturregulerende effekt, så du ikke kommer til at have for kolde eller varme fødder, de er meget fugtabsorberende og farven længere end på bomuldsstrømper.

Har du spørgsmål om iZ Socks bambusstrømper?

Hvis du vil vide mere om vores bambusstrømper fra iZ Socks, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du ringer til os på 30 14 95 95 mellem 10.00 og 15.00 mandag-torsdag og fra 10.00 til 14.00 om fredagen, eller send en mail til kundeservice@sokkeposten.dk, så vil vi besvare alle de spørgsmål, du måtte have om bambussokker.

Og husk, at vi altid har mængderabat på vores store udvalg af strømper og sokker, 10% rabat på iZ Socks, fri fragt på køb over 149,- og lynhurtig levering. Du kan altid finde et godt tilbud på bambus strømper fra iZ Socks på SokkePosten.dk.