BLIV SOMMERKLAR NU MED OP TIL 50% RABAT 
>> SHOP HER <<

Sorte strømper

Der er med god grund at vi på SokkePosten.dk anbefaler bambus, også når det kommer til at sorte strømper. En af de mange fordele som bambus har med sig fra naturen, er at det er bedre til at holde farven end bomuld.
Filter

Varer
141 varer.

Sorte strømper – bedst i bambus

Der er med god grund at vi på SokkePosten.dk anbefaler bambus, også når det kommer til at sorte strømper. En af de mange fordele som bambus har med sig fra naturen, er at det er bedre til at holde farven end bomuld.

Dine sorte strømper, bliver ved med at være sorte længere.

Sorte strømper er en klassiker der skal være i strømpeskuffen.

Sorte strømper er ikke til at komme uden om. Det er en klassiker og det skyldes nok ikke mindst at sorte strømper kan gå til det meste af det tøj som vi går rundt i. Derfor finder du også et stort udvalg på SokkePosten.

Det er nok ikke mindst fordi sorte strømper passer til stor set alt tøj, man kan finde på at tage på. Derfor gør vi også meget ud af vores udvalg af disse strømper. Særligt er vi glade for at kunne præsentere udvalget fra iZ Sock.

Klassiske sorte bambus strømper fra iZ Sock 

Vi er glade for at kunne tilbyde dig en rabat på iZ sock. Når det vælger iZ sock for du en super kvalitet, der har alle de fordele du finder med bambusfibre.

– De holder dine fødder i en behagelig temperatur hele dagen
– De holder dine fødder friske
– De har en høj komfort
– iZ sock er slidstærke
– og har et højt indhold af bambusfibre.

tort udvalg, str. fra 35 til 50

Der er ingen tvivl om at det er strømperne herover vi sælger flest af. Det er den sorte farver der er et hit, og det er nok med god grund. Der er ingen forskel om det er til kvinder eller til mænd i denne sammenligning med andre mere farverige designs. 

Det sorte er altid ind, også når det er strømper
Det er klart at det er den klassiske sorte strømpe der vinder. Det er også sådan hos os.” Udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Men det er lige så entydigt at det er sorte bambus der vinder over bomuld

Når vi ser på antallet af pakker der ca i 80% af dem sorte og i resten strømper med div farver. Der er dog en tendens til at lidt mere spræl er på vej frem. Men det vare nok længe, hvis nogen sinde, at de får overtaget.

Klar anbefaling, prøv bambus

Hvis du ikke tidligere har prøvet bambus strømper, så er det klart det sorte bambus strømper vi vil give vores anbefaling med på vejen. Det er der flere årsager til. Men en af de indlysende er at de holder farven bedre end de andre.

Dertil kommer en række fordele som:
– De optager 50% bedre fugt end bomuld, resultatet er en altid behagelig temperatur om fødderne
– Bambusfibre har en antibakteriel virkning – Se evt. undersøgelsen her
– De meget bløde og har en høj komfort. De føles som silke mod huden.


SokkePosten gennemfører løbende undersøgelser blandt kunderne og har senest gennemført en undersøgelse af brugen af sorte strømper blandt kunderne og besøgende på Sokkeposten.dk.

Der er forskel på Sorte strømper

Der en klart tendens til at vores kunder vælger bambus strømper, frem for sorte strømper af bomuld på sokkeposten.dk. Det ser ud til at det bliver i år sorte strømper i bambus kommer til at slå bomuldsstrømper. Der er rigtig meget der peger i den retning. Der var i slutningen af 2018 en tendens til at det var bambus som kunderne ville have, og det ser ud til at fortætte.

Adspurgt vælger færre sorte strømper

“Der er en klar forskel mellem det de besøgende siger de vil vælge, og det de ender med at vælge”. Der er en tendens til at vores besøgende siger, at de vil have strømper med farver, men det er de sorte strømper der ender i indkøbskurven på sokkeposten.dk

De sorte strømper er klassiske når det kommer til at fylde skuffen, og det er ikke overraskede at de besøgende siger et og gør noget andet.

Forskel på herre og damer

Hvis det er herrestrømper der ender i kurven, er der en større sandsynlighed for at de er sorte, end hvis det er strømper til damer. Det er et mønster der typisk holder stik, selv om det faktisk er overraskede så mange kvinder der vælger sorte strømper.

Vores spørgeskemaer viser at der er klar overvægt for farvede strømper hos kvinder.