Anti sved strømper. Mirakler findes ikke, men her er det rigtige valg

Bambus er vejen til anti sved strømper

anti sved sokkerDer er ikke noget værre end varme fødder der sveder og kan ikke komme af med varmen. Det er ikke sjovt, men heldigvis er der en løsning: anti sved strømper

Det er ikke bare en hurtig, og måske lidt smart vending, Anti det ene og det andet – og heller ikke når det kommer til sved. Det er trods alt en livsvigtig for os at kunne komme af med varmen og det gør vi ved at svede. Dog ikke helt så meget som vi vores ven her på billede.

Der findes ikke mirakler

Der findes ikke mirakler, det er klart. Men der er meget hjælp at finde, og det er ikke dyrt, og du skal ikke gå på kompromis med komforten. Svaret på en de egenskabet vi kikker efter når vi siger anti sved strømper, er bambusfibre.

Det handler om at få fugten væk
Grunden til at vi sveder, er jo selv sagt at kroppen skal af med noget varme. Det forkommer jo også for vores fødder.

Sveden eller fugten om man vil, som kroppen udskiller hjælper med til at køle af.
Den kølende effekt kommer, når varmen fra kroppen for fugten til at fordampe. Når en væske skal fordampe skal den bruge varmen. Denne varme tager den fra huden. Dermed køles huden og kroppen ned.

Bambusfibre er løsningen
Det handler om at en god anti sved strømper er rigtig godt til at optage fugt, og ikke mindst skal det være godt til at afgive fugen igen. Bomuld her traditionelt været det fortrukne, når det kommer til strømper. Men det duer ikke.

Bambusfibre er op til 50% bedre til at optage fugten, i forhold til bomuld. Det giver netop den fordel som vi kikker efter. Bambus strømpen optager fugen hurtig, og varmen fra fødderne giver en afdæmpning fra strømperne. Denne proces fortsætter, ind til foden er afkølet.

En bonus der er værd at tage med
anti sved strømper - antibakterielDen at kalde bambus for en anti sved strømpe er bestemt berettiget.

Vi kan godt anbefale bambus strømper, som en ægte antisved strømpe. Der til kommer at bambusfibren har en antibakteriel effekt. Bakterier her svære ved at formere sig i bambusfibren, og det giver mindre sure tæer. En god bonus, hvis har opgaven med meget varmen og svedende fødder. Du finder mere info her om dette faktum.

SE HELE VORES UDVALG HER – KLIK HER

Herunder lidt af udvalget af vores bambus, anti sved strømper

Loading...