De bedste antisved-strømper til dig der døjer med svedige fødder

De bedste antisved-strømper til dig der døjer med svedige fødder

Categories : Alt om strømper Rss feed

Bambus er vejen til antisved-strømper

Der er ikke noget værre end varme og svedige fødder, der ikke kan komme af med varmen. Det er ikke sjovt, men heldigvis er der en løsning: antisved-strømper. Det er helt normalt for kroppen at svede, og det er altså noget, den gør for at komme af med varmen. Heldigvis findes der et par strømper, der kan komme de svedige tæer og fødder til livs, så du ikke risikerer sure tæer dagen lang.

Der findes ikke mirakler

Der findes ikke mirakler, det er klart. Men der er meget hjælp at hente, når det kommer til svedige fødder. Det eneste du skal gøre er blot at vælge sokkerne med bambus i stedet for dem med bomuld. Bambussokker er nemlig de bedste antisved-strømper, der findes, og dette skyldes bambusfibrene.

Grunden til at vi sveder, er jo selv sagt, at kroppen skal af med noget varme - det samme gælder vores fødder. Sveden og fugten, som kroppen udskiller, hjælper med at køle kroppen af. Den kølende effekt kommer, når varmen fra kroppen får fugten til at fordampe. Når en væske skal fordampe skal den bruge varmen, og denne varme tager den fra huden. Dermed køles huden og kroppen ned. Det er her, bambusfibrene kommer ind i billedet. Disse fibre kan nemlig optage op til 50% mere fugt end bomuld eksempelvis kan. Derfor er strømper med bambus den helt perfekte antisved-strømpe, eftersom de er gode til at optage fugten og sveden, og så er de ikke mindst gode til at afgive fugten igen.

anti sved strømper - antibakteriel

Hos SokkePosten kan vi bestemt godt anbefale bambusstrømper, som en ægte antisved-strømpe. Ikke nok med, at denne strømpe er perfekt til svedige fødder, så har bambusfibren en antibakteriel effekt. Det er nemlig således, at bakterier har sværere ved at formere sig i bambusfibren end eksempelvis i bomuld, hvilket er med til at sænke risikoen for sure tæer. Heldigvis kan du også shoppe masser af bambusstrømper til mænd og bambusstrømper til kvinder her hos SokkePosten. Du finder alt fra helt almindelige, sorte bambussokker til flotte og mønstrede bambusstrømper og meget mere. Tjek shoppen og og find lige netop de bambusstrømper, du allerbedst kan lide.