Er du træt af svedige fødder, der er kolde og fugtige på samme tid?

Er du træt af svedige fødder, der er kolde og fugtige på samme tid?

Categories : Alt om strømper Rss feed

Har dine fødder det med at svede samtidig med, at de føles kolde og ikke mindst fugtige? Du er bestemt ikke den eneste, der døjer med dette problem. Heldigvis findes der er løsning til, hvordan du kan komme det til livs.

Kolde og fugtige fødder, der sveder?

Hvordan kan fødder både være kolde og fugtige, samtidig med at de sveder? Det lyder måske lidt skørt og som modsætninger, der ikke kan forekomme på samme tid - men det kan det faktisk. Der er faktisk ret mange, der ofte har denne oplevelse, og det er bestemt ikke behageligt, at rundt således dagen lang. Heldigvis findes der en løsning, der kan hjælpe dig af med netop dette problem.

Kolde fugtige fødder - løsningen er bambus strømper

Løsningen er bambus

Løsningen findes i bambusfibrene, der er at finde i strømper med et højt indhold af bambusfibre.Bambusfibrene har en fantastisk evne til at optage fugt. De kan faktisk optage op til 50% mere end bomuldsfibre kan. Ved at bruge bambussokker, betyder det altså, at du kan få fugten væk fra fødderne, så du ikke skal gå rundt med ubehageligt fugt omkring fødderne en hel dag, uden at du kan slippe af med det.

Idet fugten har mulighed for at slippe væk fra dine fødder, betyder dette ligeledes, at der er mindre fugt tilbage, der kan gøre dine fødder kolde

Virkningen af bambusstrømper bliver ofte beskrevet som om, at strømperne indstiller temperaturen så den er passende omkring fødderne. Derudover er bambusfibre ligeledes med til at sikre, at materialet, sokkerne er lavet af, er super blødt som silke, rigtig lækkert at have om fødderne og behageligt for huden. Ikke nok med det, så har bambus fra naturen en antibakteriel evne, vi nyder godt af i tekstiler og dermed naturligvis også i strømperne. Bakterier har sværere ved at formere sig i bambusfibrene, og det hæmmer udviklingen af de bakterier, der giver sure tæer. Og som ekstra bonus, så holder bambusstrømper på farven meget bedre end strømper af bomuld gør. Der er mange grunde til at vælge strømper af bambus, særligt hvis man lider af, at ens fødder er svedige og kolde på amme tid. Hvis du kender til symptomerne ved kolde, svedige fødder og tæer, så er det helt sikkert bambusstrømperne, du skal pakke fødderne ind i. Find vores udvalg af bambus strømper her. Hos SokkePosten finder du alt fra sorte bambusstrømper til bambustrømper med flotte farver, og selvfølgelig har vi et stort udvalg både af bambusstrømper til kvinder og bambusstrømper til mænd.