Vælg de sorte strømper med farve og gør det nemmere for dig selv

Vælg de sorte strømper med farve og gør det nemmere for dig selv

Categories : Alt om strømper Rss feed , Presse Rss feed

Vælger du som regel sorte strømper af princip? Hvorfor ikke vælge nogle, der har bare en anelse farve på? Der kan være flere fordele ved det. Læs videre her og bliv klogere på hvorfor.

Har alle i familien udelukkende sorte strømper, kan det uden tvivl blive en kæmpe udfordring hver gang, der skal vaskes og sorteres tøj. Sorte strømper kan være sværere at sortere, når de ligger i en stor bunke. Derfor bør du shoppe strømper, der er sorte på skaftet men har en farvet hæl og tå. Det giver sorteringen en helt anden dimension og gør det dermed noget lettere for dig, når det kommer til at klare bunken med strømper. De sorte sokker fra iZ Sock findes med flere forskellige farver på hæl og tå, og så skal du ikke engang tænke over, at man kan se det, når du alligevel har sko på.

Smarte sorte strømper

Farverne gør det altså nemmere, når det er vaskedag derhjemme, og så giver det liv i sokkeskuffen. Udover at farverne gør sokkerne super smarte, når der skal vaskes, så er de ekstra smarte, eftersom de er lavet af bambusfibre. Bambusfibre har mange fordele, når det kommer til tekstiler. De har en sugeevne, der er op til 50% bedre end bomuldsfibre. Derfor holder bambusstrømper dine fødder tørre, og du risikerer heller ikke i lige så høj grad sure tæer, som du gør, når du bruger bomuldssokker. Det betyder, at hvis du går med lukkede sko dagen lang, vil dine fødder vil have det bedre af bambus end bomuld, eftersom fugten lettere kommer væk fra fødderne, når du anvender bambussokker. Det giver dig altså en følelse af mindre varme fødder. En af grundene til, at du ikke får nær så sure tæer, når du bruger bambussokker er, at bambus fra naturens side indeholder et antibakterielt stof, der hindrer bakterievæksten, der er med til at skabe dårlig lugt.

Ikke nok med det, så holder bambussokker også bedre på farven og i længere tid end almindelige bomuldssokker gør. Bambusfibre tager bedre imod farven og holder farven længere. Så de smarte farver forbliver smarte længere. Find dem her.

Smarte sorte strømper