Derfor får vi sure tæer

Sure tæer opstår fordi vi sveder på vores fødder. Faktisk sveder vi helt enormt meget på fødderne, som led i kroppens temperatur-regulering. Hvis sveden ikke kan fordampe, så sætter den sig i sokker og sko. Men faktisk er det ikke sveden i sig selv, som skylder den dårlige lugt, men derimod de bakterier, som lever på fødderne. De nedbryder nemlig fodsveden, så der udskilles smørsyre, og det er den, der giver den ubehagelige lugt.

Hvad kan man gøre for at slippe for bakterier og lugt?

Bambus strømper

Der er mange fordele ved tekstiler lavet af bambus. Den umiddelbare er at man ikke får så varme fødder og dermed mindre sure tæer. Årsagen skal bl.a. findes i at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre og dermed fjerner de fugten og varmen fra fødderne.
Generelt føles bambus sokker blødere og renere, da bambus sokkerne ikke optager bakterier. Derudover kan bambus sokkerne nøjes med at blive vasket ved 30 grader, hvilket også bidrager til at nedsætte ens CO2 aftryk.

Udover at bambus strømper hjælper på fugt og lugt ved fødderne, er de også super bløde. Med bambus strømper får du altså en mere behagelig strømpe samt mindre bakterier, mere luft og dermed mindre lugt.

Se vores store udvalg af bambus strømper her.

 

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shop