Kolde fugtige fødder - Her er løsningen SokkePosten.dk

Fugtige fødder – Har du fødder der har det med svede men samtid føles kolde og ikke mindst fugtige så er du ikke den eneste der har problemet

Kolde fugtige fødder, der sveder

Det kunne godt lyde som en modsætning “kolde fugtige fødder, der sveder” man kan vel ikke svede fødderne når de er kolde. Men det er faktum at mange har denne oplevelse og går dagen lang rundt og har kolde fugtige fødder.

Der er heldigvis en løsning

Løsningen hedder bambus. Løsningen findes i bambusfibrene der er at finde i strømper med et højt indhold af bambusfibre.

Løsningen på de kolde svedige fødder
Kolde fugtige fødder - løsningen er bambus strømperLøsningen findes i bambusfibrenes evne til at optage fugt. De kan optage op til 50% mere end bomuldsfibre. Det betyder at man får fugten væk fra fødderne og dermed får man tørrer fødder.

Det betyder at man vil opleve dine tæer og fødder som værende mindre fugtige og dermed mindre kolde. Virkningen af bambus strømper høres ofte omtalt som om de indstiller temperaturen så den er passende omkring fødderne.

Lækre som silke
Bambusfibre er tilmed et meget blødt materiale og rigtig lækkert at have om fødderne og behageligt for huden. De er bløde som silke.

Antibakterielle
Bambus har fra naturen en antibakteriel evne vi nyder godt af i tekstiler og dermed naturligvis også i strømperne. Bakterier har sværere ved at formere sig i fibrene og det hæmmer udviklingen af de bakterier der giver suretæer.

Og så for at det ikke skal være nok, så holder bambus strømper farver meget bedre ned strømper af bomuld. Der er mange grunde til at vælge strømper af bambus, særligt hvis man lider af ens fødder er svedige men kolde.

Hvis du kender til symptomerne ved kolde svedige fødder og tæer er det bambus strømperne du skal have om fødderne.

Find vores udvalg af bambus strømper herLoading...