Hvilke strømper er bedst?

Hvilke strømper er bedst?

Synes du, det kan være svært at finde ud af, hvilke sokker og strømper du skal købe for at sikre dig, at du får nogle, der er af god kvalitet, og som du bliver glade for? I det følgende tester vi to typer af sokker, så du måske kan blive lidt klogere på, hvilke sokker der passer dig og dine behov bedst.

Strømper er ikke bare strømper. De er afgørende for, hvordan du har det. Har dine fødder det godt, så har du det sikkert også godt. Men hvilke strømper skal man bruge for at få det største velbehag? Her er vores bud:

Bomuld eller bambus?

Der findes strømper i rigtig mange forskellige tekstiler. I denne test har vi dog valgt at koncentere os om to typer nemlig bomuld og bambus. Det er ikke et helt tilfældigt valg. Årsagen til at vi har valgt disse to materialer er, at det uden tvivl er dem vi sælger flest af og at valgte ofte ligger mellem bomuld og bambus, når det kommer til hverdagsstrømper.

Bomuld er anvendt i beklædning siden tidernes morgen. Det er brugt tilbage i det gamle Egypten og bliver stadig anvendt den dag i dag. Det er der mange gode grunde til. Blandt andet er bomuldsfibre behagelige og bløde, og beklædningsgenstande med bomuld er super rare, når det skal sidde tæt på kroppen. Dog kan der også være stor forskel på, hvilken type af bomuld, man vælger. Kort kan det nævnes, at man bør gå efter kæmmet bomuld, grundet den bedre kvalitet. Du kan læse meget mere om kæmmet bomuld her.

Er bambus det nye bomuld? Det er fristede blot at skrive, at ja, bambussokker er nogle af de bedste sokker, der findes. Men hvorfor er det, de er så gode. Komforten er uovertruffen. Skal du have den fulde udbytte af strømperne, skal du op over de 70% bambusfibre. Fordelene er mange i forhold til bomuld. Bambusstrømperne er blødere, de er bedre til at holde den rigtige temperatur om fødderne. Derudover er bambus antibakterielt, og så holder bambusfibre længere tid på farven end bomuld. Vores anbefaling er strømper, der er lavet med bambusfibre, og ikke kun på baggrund af de nævnte årsager. Se mere her om de fordele, der kan være i det for din el-regning.