Hvilke strømper er gode til sikkerhedssko?

Hvilke strømper er gode til sikkerhedssko?

Categories : Alt om strømper Rss feed

De rette strømper giver den bedste komfort i dine sikkerhedssko

Bruger du mange af dine stående timer i sikkerhedssko, så skal du ikke undervurdere, hvilke sokker du bruger. Sokkerne er nemlig afgørende for komforten, og har fødderne det godt, så vil du ligeledes have det godt.

Bambusstrømper til varme fødder i sikkerhedssko

Når man arbejder steder, hvor man skal have sikkerhedssko på, vil man ofte bevæge sig over store afstande, hvilket betyder, at fødderne arbejder i skoene. Det giver naturligvis en varme omkring fødderne. Dette er selvfølgelig med til at give meget fugtige fødder. Det kan blive rigtig ubehageligt, når fødderne er lukket inde i de tunge og indelukkede arbejdssky dagen lang.

Løsningen er at få fugten væk fra fødderne. Kan du nikke genkendende til dette problem, vil vi klart anbefale, at du benytter dig af bambus strømper. De er med at sikre, at du får fugten væk fra fødderne. Bambusstrømper er nemlig rigtig gode til at optage fugten, og det gør de op til 50% bedre end bomuldsfibre. Det resulterer i, at fugten hurtigt kommer væk fra fødderne, og at varmen omkring fødderne hurtigere bliver reguleret.

Skal du gå meget i løbet af dagen?

Så kan vi klart anbefale dig af bruge to par strømper ad gangen. Det er et et rigtig godt bud på rette rigtig løsning. Det inderste lag af bambussokker giver fødderne mulighed for at komme af med fugten og få det videre ud i det næste lag. 

Vi kan anbefale en terry sock. Det er en strømpe der er blød indeni, og som er tætvævet uden på. Dette er med til at give sokkerne en god overflade. iZ Sock har et god bud, som du finder her på vores shop. Klik her og se mere.

Hvis det derimod er koldt på din arbejdsplads, så vil vi anbefale, at man bruger en varm strømpe udenpå. Til dette anbefaler vi uldsokken fra iZ Sock, der er lavet af kæmmet bomuld med indvævet angorauld. Du finder dem her.