Sommeren er over os, og det er tid til sommersokker og bambussokker

Sommeren er over os, og det er tid til sommersokker og bambussokker

Selvom temperaturen udenfor er stigende, kommer vi ikke udenom, at vi stadig i mange tilfælde har brug for sokker og strømper. I stedet for at bruge de almindelige lange strømper, er der mange, der skifter disse ud med ankelsokker, når varmen melder sin ankomst. De er perfekte, når benene skal luftes, men du stadig vil beholde dine behagelige sneakers på.

Udover at det kan være en god ide at vælge ankelsokker til brug om sommeren, så vil vi hos SokkePosten klart anbefale dig, at du går efter strømper, der indeholder bambusfibre. Jo større indhold af bambus jo bedre. Vi har testet en del forskellige sokker gennem tiden, og vi er kommet frem til, at bambussokker helst skal indeholde op til 80% til 85% bambusfibre. Indeholder dine bambussokker denne mængde bambusfibre, har du en strømpe i rigtig god balance og som er en fremragende sommersok. Der er flere grunde til, at bambusfibre er at foretrække om sommeren, og hvorfor det lige netop er den type af strømper, du skal vælge i det varme vejr.

Vælg bambusstrømper om sommeren

Bambussokker indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt, der gør, at de modvirker sure tæer. Derudover har de en god sugeevne og fantastisk luftighed/åndbarhed. De optager faktisk op til 50% mere fugt, end almindelige bomuldssokker gør. Dette er klart en fordel om sommeren, når det er varmt og dine fødder hurtigt kommer til at svede i de indelukkede sko. Sokkerne sørger altså for altid at holde den rette temperatur om fødderne, og så er de lette for huden at ånde igennem

Bambusstrømperne har mange andre fordele. De der er meget velegnede til personer med allergi, de holder ekstra godt på farven i sokkerne, og så er de super bløde.

Om det er en ankelsok du foretrækker, eller om du går efter en sok, der går lidt længere op ad benet er smag og behag, men ét er sikkert. Med bambussokkerne oplever du ikke sure kondisko eller sure tæer i samme omfang, som hvis du bruger bomuldssokker. Det er primært den antibakterielle effekt og det faktum, at bambussokkerne er med til at holde din fødder tørre, der gør den betydelige forskel.

Shop masser af bambusstrømper til mænd og bambusstrømper til kvinder, så du kan bliver godt klædt på til sommerens varme vejr.