Sorte strømper til julegave

Sorte strømper til julegave

Categories : Alt om strømper Rss feed

Sorte strømper i julegave er en klassiker

Sorte strømper

Det er tiden til at finde den universelle gave til ham der har alt - Sorte strømper

Der er ingen jul uden der er sorte strømper under juletræet. Det er den perfekte gave til ham eller hende, der aldrig ønsker sig noget eller simpelthen har alt. Sorte strømper er en klassiker, og når alt kommer til alt, så kan de fleste af os sagtens bruge et par sorte sokker eller to ekstra

Vælg de sorte bambussokker

Vælger du de sorte sokker til julegaven, hvorfor så ikke sætte prikken over i'et og vælge dem, der er lavet af bambusfibre? Der er intet som at få et par lækre bambusstrømper på for første gang. De har en komfort, der er helt i top grundet deres ekstra bløde kvalitet. Så skal de sorte strømper under juletræet, så bør du helt sikker vælge de sorte bambussokker og dermed gøre modtageren af gaven ekstra glad og tilfreds.

Fordelene ved bambusfibrene

Udover at være super bløde og komfortable, så indeholder bambusfibrene en masse antibakterielle stoffer, hvilket er med til at forhindre dårlig lugt og sure tæer. Derudover har de en god sugeevne og en fantastisk luftighed. De er ligeledes meget velegnede til personer med allergi, eftersom det kræver langt færre kemikalier ved indfarvningen end i eksempelvis bomuldssokker.

Ikke nok med det, så er bambusstrømperne med til altid at holde fødderne ved den rigtige temperatur, og så er de lette for huden at ånde igennem. Derfor er de også helt perfekte til folk, der nemt sveder om fødderne og oftest går i sneakers eller andre lukkede sko.