Træt af strømper, der fnuldrer? Her er løsningen på problemet

Træt af strømper, der fnuldrer? Her er løsningen på problemet

Når det kommer til sokker og strømper, er der ikke noget mere træls end strømper, der begynder at fnulre. Ikke nok med at det er træls at se på, så er det også et typisk tegn på, at strømperne ikke er af god kvalitet.

Mange grunde til at strømper fnulrer

Der kan være mange grunde til at dine strømper fnulrer. Det kan skyldes, at den tråd, som strømpen er lavet af, ikke er af god kvalitet. Årsagen er typisk, at tråden ikke er spundet rigtigt. Det kan også skyldes, at der er for meget syntetisk tråd i strømpens garn, og at den smule naturfibre, der er spundet sammen med den syntetiske tråd, ganske enkelt er for lidt.

Fnug er træls

Måske du selv kender det. Dine strømper fnulrer, og det ser bare ikke pænt ud. Du har måske prøvet at fjerne dem med en fnugrulle, men det lykkes ganske enkelt ikke. Det er i alle tilfælde den konklusion, som mange drager. Der er ikke tale om fnuller, der lægger sig på gulvet i form af støv, der har samlet sig. Nej, det er derimod selve strømpen der fnulrer og ganske enkelt er ved at gå i opløsning stille og roligt.

IZ bambus fnulrer ikke

Hos SokkePosten kan vi anbefale dig at købe bambusstrømper af god kvalitet. Hvis du sikrer dig at købe bambusstrømper, der er af god kvalitet, sikrer du dig ligeledes, at de ikke begynder at fnuldre, ligesom så mange andre typer af sokker gør. Faktisk holder de sig pæne i længere tid, end bomuldsstrømper gør.

Strømper der ikke fnugger

Garn af god kvalitet fnurer ikke

Udgangspunktet for et par gode strømper er brugen af det rigtige garn. Nu kan det være, du tænker, at garn er noget, man strikker med, men her hentydes til den tråd (som der i fagsproget hedder garn) man producerer strømper. Vil du sikre dig at investere i et par strømper, der er lavet med godt og kvalitetsrigt garn, så skal du helt sikkert vælge strømperne fra iZ Sock. Vi har testet strømperne fra iZ Sock, og de er ganske enkelt fnullerfri strømper. Det skyldes, at alle forudsætningerne for at undgå at strømperne fnuller er på plads. De er lavet af kvalitetsgarn, og så har de gennemgået et kvalitetstjek, inden de bliver pakket og i sidste ende leveret til kunderne.

Derfor holder bambus strømper sig pænere længere

Grunden til at bambusstrømper holder sig pænere længere end eksempelvis bomuldsstrømper er, at bambusfibre er bedre til at holde på farven. Det betyder, at dine strømper holder farverne og ser nye ud meget længere end bomuldsstrømper eksempelvis gør. Tilmed har du den fordel, at de ikke fnulrer. Er du træt af fnuller på dit andet tøj - Så se hvordan du slipper for fnuller på fx striktrøjer.

Hos SokkePosten kan du heldigvis shoppe et bredt udvalg af lækre bambussokker til både mænd og kvinder. Find dem alle her på siden og shop lige netop de par bambussokker, du allerbedst kan lide.