Varme vinterstrømper til de kolde vinterdage

Varme vinterstrømper til de kolde vinterdage

Categories : Alt om strømper Rss feed

Kulden kommer krybende, og der skal lidt mere til en d et par almindelige, tynde bomuldsstrømper eller bambusstrømper. Et par gode vinterstrømper er et musthave i de kolde tider og kan både redde en god tur i skoven eller være med at gøre en hyggelig aften indendøres helt perfekt. Vinterstrømper skal være varme, behagelige, bløde og komfortable - og meget gerne lavet af uld, så du er sikker på at kunne holde varmen om fødderne. 

Vinterstrømper med kaninuld

Der er intet som et par bløde vinterstrømper i kaninuld. De holder varmen inde og kulden uden. Kaninuld har en række gode egenskaber, som er helt perfekte, når det kommer til vinterstrømper. De er først og fremmest dejligt varme og bløde, og så er de komfortable at have på fødderne. Derudover er fibre fra kaninuld hule, hvilket betyder at de kan holde på varmen om fødderne langt bedre, end det mere bestandige fåreuld kan. Det er fastslået at angorauld kan holde varmen om fødderne op til 7 gange bedre end fåreuld. Om du bruger dem i dine vinterstøvler, eller om du trækker i dem, når du bare går rundt og hygger derhjemme, så er de helt fantastiske og helt sikkert et par sokker, du ikke har lyst til at tage af igen, før vinteren er ovre. Kulden bliver blot din undskyldning for at hoppe i de lækre sokker, og så skal de nok holde dine fødder tørre og varme.

Kolde fødder kommer ofte grundet fugtige strømper

vinterleg med gode vinterstrømper Forhåbentlig er dine støvler eller vintersko vandtætte, og derfor er det altså den fugt der opstår fra dine varme fødder, der skal bekæmpes. Det er aldrig sjovt med kolde og frosne tæer og fødder, og det gør bestemt ikke turen på kælkebakken eller den lange gåtur i skoven specielt hyggelig. De hule fibre i kaninuld har heldigvis en god evne til lede fugten væk fra fødderne og holde din hud tør, så selvom du eller dit barn løber rundt i sneen i timevis, så risikerer du ikke at fryse om fødderne, hvis du vælger de lækre vinterstrømper med kaninuld. Se vores udvalg af vi vinterstrømper her. Du finder både vintersokker til kvinder og vin tersokker til herrer.