Hvilke strømper er bedst? Bambus eller bomuld. Her er et bud

Der er skrevet og sagt meget som strømper, men hvilke er de bedste?

hvilke strømper er bedstStrømper er ikke bare strømper, de er afgørende for hvordan du har det. Har dine fødder det godt har du det også godt.

Sådan er det de bare, men ikke noget alle måske lige tænker over. Men hvilke strømper skal men bruge for at få det største velbehag. Her er vores bud.

Vi har valgt to typer i denne test

Der findes strømper i rigtig mange forskellige tekstiler, og det vil være svært, for ikke at sige kedeligt for dig som læser at skulle se en test igennem med alt fra kunstfibre til kaneluld.

Sp vi har valgt at koncentere os om to typer i denne blog. Bomuld og bambus. Det er ikke valgt tilfældigt. Årsagen til at disse to materialer er valgt er at det er dem vi sælger klart flest af og at valgte ofte er mellem bomuld og bambus når det kommer til hvordagsstrømper.

Well – bomuld
Bomuld er kendt i beklædning siden tidernes morgen: Eller i alle tilfælde så godt som. Det er bruge tilbage i det gamle Egypten og har overlevet helt frem til i dag. Det er der mange gode grunde til.

Det er en meget behageligt fibre at have tæt på kroppen, bløde og behageligt materiale der på alle måder er lækkert. Der er i øvrigt kun at bemærke at der er stor forskel på hvad det er en for bomuld man vælger. Kort kan det nævnes at man skal gå efter kæmmet bomuld, grundet at det er en bedre kvalitet og mere ren type. (og dermed blødere type)

Bambus – er det det nye bomuld?
Det er fristede blot at skrive: JA DET ER DEN BEDSTE STRØMPE. Men hvorfor er det, så det bedste.

Komforten er uovertruffen, blot skal du være opmærksom at indholdet i stømperne skal være højt. Skal du have den fylde udbytte skal du op over de 70%.

Fordelene er mange i forhold til bomuld. Det er blødere, det er bedre til at holde den rigtig temperatur om fødderne. Bambus er antibakterielt, og sidst men bestemt ikke mindst så holder bambusfibre længere tid på farven end bomuld. – Og så fnuldre de heller ikke …

Vores anbefaling er strømper der er lavet med bambusfibre, og ikke kun af ovenstående årsager. Se mere her om de fordele der kan være i det for din el-regning.Et lille udvalg


Se hele udvalgt af strømper her


Loading...