Køb dine sokker og strømper online - på Sokkeposten.dk

Betalingsløsninger

Du kan trygt online på Sokkeposten.dk. Vi har valgt at bruge flere typer af betalinger på Sokkeposten.dk

Dit almindelig kredit eller debitkort

Det er let at bruge din debit eller kreditkort på SokkePosten.dk. Du skal blot udfylde med dine informationer i kassen, og klikke på “Afgiv ordre”.

Bankoverførsel

Denne løsning er enkelt – Når du kommer sokker og strømper i kurven og vil gå til kassen kan du vælge at betale ved at overfører pengene til vores bank, Middelfart Sparekasse. Der står en reference du skal bruge på den ordre, du får med mail kort efter du har gennemført din bestilling.

MobilePay

Denne løsning er enkelt – Når du kommer sokker og strømper i kurven og vil gå til kassen kan du vælge at betale med MobilePay.

Du kan også betale med PayPal

BEMÆRK: Du kan betale med almindelig kredit og debitkort også, uden at have en PayPal-profil.

PayPal Acceptance Mark

Hvad er PayPal?
Først og fremmest er PayPal ikke nogen ny løsning til betaling. Du kender den måske endda fra TV2 fra reklamerne? Well – PayPal blev grundlagt i 1998 og har i dag kontorer over det meste af verden.

Det er en meget sikker betalingssløsning, hvor du ikke deler dine betalingsoplysninger med nogen, heller ikke Sokkeposten.dk – Det er en meget sikker løsning for både dig og for Sokkeposten.dk at bruge Paypal, da vi begge er beskyttet af PayPals køberbeskyttelse og sælgerbeskyttelse.

Paypal har i dag, jf deres hjemmeside, mere end 110 millioner aktive brugere på 190 forskellige markeder verden over. Du kan læse mere om hvordan du kan bruge PayPal når du handler i webshops, se her

Hvis du har lyst kan du oprette en du en konto hos PayPal:

Kundeservice
Du kan altid skrive til kundeservice på kundeservice@sokkeposten.dk – og på alle hverdage kan du ringe på 71 99 83 52 mellem 16:30 og 21:00. Tager vi ikke telefonen, er vi optaget. Læg så gerne en besked eller send en SMS til nummeret. Vi vender altid tilbage til dig.

NB: Du kan altid sende en SMS så ringer vi til dig, når telefonerne åbner, eller vi ikke er optaget.

Loading...