SPRING SALE | SPAR HELT OP TIL 50%
>> KLIK HER <<

Bambus tøj til mænd

Bambus tøj til mænd

Her finder du vores store udvalg af blødt og behageligt bambus tøj til mænd.  Prøv bambustøj i dag,  og oplev,  hvorfor det er blevet så populært!
Filter

Varer
137 varer.

Bambus tøj til mænd - Svedtransporterende & slidstærkt

Alle mænd har brug for godt basis tøj i garderoben, og her er bambus tøj til mænd det oplagte valg. Hvorfor? Fordi tøj af bambus er intet mindre end vidunderligt. Det er både behageligt, holdbart, strygefrit, svedtransporterende og godt for både dig og miljøet. Bambus tøj til mænd er slidstærkt og holder både facon og farve bedre end bomuld. Desuden vil bambustøj aldrig blive træls og stift, men holde sig blødt og behageligt - også efter mange vaske.

Hvorfor vælge bambus tøj til mænd?

Bambustøj er lavet af bambusviskose, som har mange gode kvaliteter; det er åndbart og fugtabsorberende, så du ikke bliver klam og svedig, og bambusfibre er helt glatte, så tøjet føles næsten som silke mod huden. Det krøller heller ikke, så du skal ikke bekymre dig om at stryge bambus tøj til mænd. Bambus tøj har en unik temperaturregulerende evne, hvilket betyder, at det holder dig varm om vinteren og behageligt kølig om sommeren. Sidst men ikke mindst indeholder bambusfibrene et naturligt antibakterielt stof, som er med til at bekæmpe svedlugt, der stammer fra bakterier. 

Takket være alle disse kvaliteter, er bambustekstil helt vidunderligt at lave tætsiddende tøj - for eksempel undertøj - af. Derfor kan du hos Sokkeposten finde et stort udvalg af både bambus underbukser til mændbambus T-shirts til mændbambus shorts til mænd og bambus sokker til mænd, så du selv kan efterprøve, hvorfor bambus tøj er blevet så populært!

Vi har bambus tøj til mænd fra markedets førende brands; blandt andet ProActive, Dovre og JBS, der er Danmarks førende producent af boksershorts og undertøj til mænd. Med andre ord, kan du finde alt, hvad hjertet måtte begære, hvis du er på jagt efter en tank top, undertrøje med ærmer, sokker, underbukser og meget andet.

Miljøvenligt bambus tøj til mænd

Ingen planter på jorden vokser så hurtigt som bambus. De fleste bambustyper gror 5-20 cm dagligt, men nogle typer kan gro helt op til en meter om dagen. Planterne kan blive over 30 meter høje og bambusstammerne kan have en diameter helt op til 20 cm.

Det er også nemt at dyrke bambus, da det kan dyrkes uden brug af pesticider eller kunstvanding, og bambus kan endda vokse i høje luftlag.

Fordelene ved bambus er nærmest uendelige; mens bambussen gror, absorberer den 5 gange så meget CO2 som en lige så stor mængde træer, og på den måde bidrager bambus betydeligt til reduktionen af drivhusgasser.

Altid hurtig levering af bambus tøj til mænd

Hos Sokkeposten går vi højt op i god service, og du får altid lynhurtig levering og fri fragt ved køb over 299 kr. Du kan også finde masser af gode tilbud på bambus tøj til herre eller opnå mængderabatter, hvis du køber større ind.

Tilfredse kunder er vigtigt for os, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om bambus tøj til mænd. Vi sidder klar med råd og vejledning i vores kundeservice, så send en mail på salg@sokkeposten.dk, eller ring på telefon 30 14 95 95 i tidsrummet 10:30 - 13:00 mandag-fredag.