Skynd dig! Kæmpe sommerudsalg slutter i dag!
>> SHOP HER <<

Databeskyttelse


Databeskyttelse og datasikkerhed er vigtige for os på SokkePosten.dk. Vi forpligter os derfor til at beskytte dine personlige data og behandler dine data fortroligt. Vi ønsker her at informere dig om, hvilke af dine personlige data vi indsamler i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside, og til hvilke formål disse bruges.

Indsamling og behandling af data
Du kan bruge vores hjemmeside uden at skulle afsløre din identitet. Der efterlades dataspor ved brug af vores sider af elekotroniske årsager, som ved enhver brug af internettet. Følgende data overføres af din internetbrowser til vores server og registreres i log-filer:
• den hjemmeside, hvorfra du besøger vores hjemmeside (referrer URL),
• den hjemmeside af vores internettilbud, som du besøger,
• dit besøgs dato og tidspunkt,
• type og version af den anvendte browser
• det anvendte operativsystem
• det anvendte sprog
• den IP-adresse på den enhed, som opretter forbindelse til internettet

Evaluering af disse log-fil data gives kun i tilfælde af misbrug af vores hjemmeside. Et yderligere brug, for eksempel til statistiske formål af log-fil data eller videregivelse til tredjemand sker ikke.

Oplysninger om dine gemte personlige data/sletning
I henhold til bestemmelserne, har enhver bruger af vores internettilbud, til ethvert tidspunkt, ret til at kræve oplysninger om, hvilke data der er gemt, og til hvilket formål disse bliver gemt. Desuden kan ukorrekte data rettes eller slettes, når det henholdsvis ikke længere er nødvendigt eller ulovligt at gemme disse data. Oplysninger om lagrede data sker på grundlag af en skriftlig anmodning herom.

Tilmelding til nyhedsbrev
Såfremt du er tilmeldt til vores nyhedsbrev, gennem vi dine oplyste data. Du kan tilenhver tid afmelde dig ved at klikke et på link i alle vores udsendelser. I øvrigt er dataforhold omkring email samstemmende med ovenstående.