Strømper der ikke fnuller - Se her hvorfor nogle strømper fnugger

Der er ikke noget mere træs end der strømper fnuller. Ikke nok med at det er træls at se på, det er også typisk et tegn på at strømperne ikke er af en god kvalitet.

Mange grunde til at strømper fnuller

Strømper der ikke fnuggerDer kan være mange grunde til at strømper fnuller. Det kan skyldes, at den tråd som tekstilet, strømpen er lavet af, ikke er af en god kvalitet. Årsagen er typisk at tråden ikke er spundet rigtig.
Det kan også skyldes, at der er for meget syntetisk tråd i strømpens garn, og at den smule naturfibre der er spundet sammen med den syntetisk tråd ganske enkelt er for lidt.

Fnug er træls

Måske kender du det selv. Dine strømper fnuller og det ser bare ikke pænt ud. Du prøver måske med en fnugrulle, at få dem fjernet, men det lykkes ganske enkelt ikke. Det er i alle tilfælde den erfaring som mange drager.
Der er heller ikke tale om fnuller, som i fnuller der kan ligge på gulvet i form af støv der har samlet sig. Nej, det er selve strømpen der fnuller. Den går ganske enkelt i opløsning stille og roligt.

IZ bambus fnuller ikke

Vi vil gerne på Sokkeposten anbefale dig, at købe bambus strømper af en god kvalitet. De fnuller aldrig og faktisk holder de sig pæne længere end bomuldsstrømper gør det.


Lidt af udvalgt af fnug fri strømper


Gran af god kvalitet fnuller ikke

Udgangspunket for et par gode strømper er brugen af det rigtige garn. Nu kan det være du tænker garn er noget som man strikker med, men her henføres til den tråd (som der i fagsproget hedder gran) man producere strømper. Det gælder også for strømperne fra iZ sock.

Vi har testet strømperne fra iZ sock, og de er ganske enkelt fnullerfri strømper.

Det skyldes, at alle forudsætningerne for at undgå at strømperne fnuller er på plads. Det er kvalitetensgran de er lavet af. De gennemgår et kvalitetstjek inden de bliver pakket og i sidste ende bliver leveret til kunderne.

Derfor holder bambus strømper sig pænere længere

Grunden til at bambus strømper holder sig pænere længere er at bambusfibre er bedre til at holde på farven. Det betyder, at dine strømper holder farverne og ser nye ud meget længere end fx bomuldsstrømper gør det. Tilmed har du den fordel at de ikke fnugger.

Er du træt af fnuller på dit andet tøj – Så se hvordan du slipper for fnuller på fx striktrøjer


Loading...