Strømper noget ingen taler om men alle bruger - SokkePosten.dk

Strømper – Hvilken strømpe er det der er den mest brugte

StrømperDer er igennem tider blevet lavet mange sjove strømper, der er ingen tvivl om at designere har kæmpe en brav kamp for at få strømper for farver på de strømper som forbrugerne skal have på fødderne.

Strømper med andre farver end sort

“Primært sorte strømper” er svaret når man kikke i vores statistik over dem vi sælger flest af på SokkePosten.dk. Man kunne fristes til at sige at det kunne skyldes at en bærende del af vores udvalg er sort, hvilke der også kan være en sandhed i. Men faktum er at selv om vi har højprofileret strømper på siden fra bl.a. JBS, der er har en masse lækre mønstre, så er det sjældent at det er der dem der ender i kurven hos de besøgende i butikken.

Strømper der er sorte
Hvorfor er det så at sorte strømper er den vinder? – Det skyldes givet vis at strømper ikke er et beklædningsgenstand vi tager seriøst. Det er et must med strømper, ellers fryser vi fødderne eller anklerne. Det er noget der gemt væk i vores sko, og ikke mindst så er de gemt af bukserne der går ned over strømperne. De er med andre ord usynlige langt det meste af tiden.

Sort passer til det meste
Forklaringen er ofte at sort passer til alt. Det er jo som sådan også korrekt, men det er vel også en gran kedeligt? Spørger man kunderne på SokkePosten om hvordan de ser strømperne, så er svaret at det er en beklædningsgenstand de skal have i skuffen, og det er lettere at alle er sorte, da sort passer til det meste andet tøj man har på.

Det er nok blot den skæbne som strømperne lider under. Det er en del af beklædningen som ingen rigtig tager tid til at tænke nærmere over, så længde de er lækre og og behagelige på fødderne.

Se vores udvalg af strømper – også andre farver en sort – HERLoading...